Bu İçeriğin Okunma Sayısı: 12796
Kastamonu'ya Yeni Stat
Site Yönetim tarafından yazıldı.   
Perşembe, 05 Mayıs 2016 00:00

Kastamonu Belediye BaÅŸkanı Tahsin BabaÅŸ, Kastamonu’ya 11 bin 200 koltuk kapasiteli yeni bir stat yapılması için çalışmaların baÅŸlatıldığını söyledi. 

Tahsin BabaÅŸ, Gazi Stadı’nın Kastamonuspor 1966’ya 2. Lig’de yeterli gelmeyeceÄŸini bildiklerini ifade ederek, yeni stat için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Ellerinde 11 bin 200 koltuk kapasiteli bir yeni bir stat projesi olduÄŸunu söyleyen BaÅŸkan BabaÅŸ, “Stat konusunda bir çalışma yapıyoruz. Stadın yenilenmesi için büyük gayret göstereceÄŸiz. Bu konuda Spor Bakanımız Akif ÇaÄŸatay Kılıç'la görüÅŸtük. Kendisi bize 2017 tarihi verdi. Bizim kimseden saklımız gizlimiz yok. Maraton tribünü yapılanan tahlil sonucunda riskli yapı çıkmış. Kanuna karşı hareket edemeyiz. Yenisinin yapılması için elimizden gelen gayreti göstereceÄŸiz. 2. Lige çıktığımız zaman bu stat bize yetmeyecek. Koltuk sayısının yanı sıra saha düzeni de yetersiz gelecek. 11 bin 200 koltuk kapasiteli bir proje var elimizde. Bu projeyle mevcut atletizm pistini de Kadı Dağı’na taşımak istiyoruz. 3 milyon harcamayla bu pisti Kadı Dağı'na taşıyalım, tribünleri de sahaya yaklaÅŸtırarak seyir zevki yüksek müsabakalar izlenmesini saÄŸlayalım düÅŸüncesindeyiz” dedi.

kaynak: istamonu

 
Yeni duyuru yok..
YaklaÅŸan yeni duyuru yok.....
Yeni duyuru yok..
YaklaÅŸan yeni duyuru yok.....
Yeni duyuru yok..
YaklaÅŸan yeni duyuru yok.....

Davulcu Rıza Tekeş
izlemek için tıklayın


Sizden Gelen Videoları
Bu Alanda Yayınlamaya
Devam Ediyoruz. Yayınlanmasını
İstediğiniz Video Var ise Bize Videonun
Adresi ile Birlikta Mail Atın..
Bu Ay Seçilen Video
Anonim
Bir Video... Mail atmak için bu bağlantıya
Tıklayınız...

Onursal Başkan'ın Mesajı
Onursal BaÅŸkan Mehmet Temel {rokbox title=|Mehmet Temel ÖzgeçmiÅŸ|| text=|H...
Başkan İle İletişime Geç
E-Posta: baskan@deliktas.org, baskan@haciibrahim.org Direkt Mesaj Gönder BaÅŸkan Te...

Köyümüzden Popüler Haberler

Kastamonu - 5 Vakit 1 Åžehir
Kastamonu - 5 Vakit 1 Åžehi...
Kültür Aşı İnebolu'da
Geçtimiz Ramazan Ayında Atv...

Dernekten Popüler Haberler

Pilav Şöleni Video(2010)
Pilav ÅŸenliÄŸimize ait vide...
Müzik Kutusu
Müzik Kutusu Aç...

Rastgele Haberler

Kastamonulularda bayram coÅŸkusu
Beykoz Belediye Başkanı Yü...